Skip to content

Online Coachprogramma: Hervind je innerlijke kompas

– Navigeren op je innerlijke kompas geeft balans en zelfvertrouwen

Tijdens het online coachprogramma gaan we in een groep aan de slag met vraagstukken die vooral bij dertigers voorkomen. Herken je bijvoorbeeld het gevoel “is dit het nou?”, “wat wil ik nou eigenlijk”? Zijn er zoveel dingen die je “nog eens” wilt doen, maar hoe zorg je ervoor dat het niet bij alleen denken en dromen blijft? Heb je aan het einde dag nog energie voor jezelf over, of plof je uitgeput op de bank? Hoe zorg je voor je ontspanning?

Elke sessie start ik met een stuk theorie en verdiep ik de kennis aan de hand van oefeningen die je op een eigen moment kunt maken. In een openbare chat kan je al je vragen stellen en leren of geïnspireerd worden door de andere deelnemers.

Met dit online coachprogramma vergroot je jouw zelfbewustzijn en zet je stappen naar meer regie, balans en energie. 

Linda van Valkenhoef

Wanneer is mijn online coachingprogramma geschikt voor jou:

 • Wil je meer inzicht in de dingen die je drijven en energie geven?
 • Wil je meer inzicht hoe je kunt ontspannen in deze hectische periode van je leven?
 • Wil je inzicht krijgen in de zaken die je tegenhouden om meer impact te kunnen maken?
 • Wil je weten welke stapjes je nu kunt zetten om je levensdoel te bereiken?

Wanneer je deze vragen met ‘ja’ kunt beantwoorden dan is mijn online programma perfect voor jou!

Werkwijze

 1. Data: Het online coachprogramma zal worden ingepland zodra er 6 aanmeldingen zijn.
 2. Opbouw per sessie: Elke sessie zal starten met een stuk toelichting, uitleg, theorie over een bepaald onderwerp. Tijdens de sessie zullen de oefening(en) die je na de sessie ontvangt worden toegelicht. Deze oefeningen kan je op een eigen moment oppakken en zullen je meer inzicht geven. Je hebt de kans om je vragen via de openbare chat te stellen.
 3. Online omgeving: De sessies worden via WebinarGeek gehost. Je bent als deelnemer niet in beeld, maar je hebt wel de mogelijkheid om via de algemene chat input te geven, vragen te stellen of te connecten met andere deelnemers. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je goed in beeld bent en je kan je daardoor volledig focussen op de inhoud van het coachprogramma.
 4. Opbouw sessie: Het coachprogramma zal de volgende opbouw hebben:
  1. Je krijgt inzicht in de zaken die voor jou essentieel zijn om in balans te blijven. We stellen jouw zakelijke en privé doel vast en zetten de eerste stappen richting de verwezenlijking van deze doelen.
  2. Je krijgt inzicht in hoe je om kunt gaan met alle input en prikkels die er continue om ons heen aanwezig zijn. Daarnaast krijg je inzicht in hoe je kunt zorgen voor ontspanning als je vele ballen hebt hoog te houden.
  3. Je krijgt inzicht in hoe jouw gedachtes je kunnen tegenhouden om meer impact te maken en met welke vragen je deze gedachtes kunt challenge.
  4. Je krijgt inzicht in hoe emotionele intelligentie kan zorgen voor (meer) balans. Hervind de regie hierop.
  5. Je krijgt inzicht in het starten en volhouden van jouw wensenlijst ten aanzien van het leven.

Aan de hand van input van de deelnemers kan het programma iets worden aangepast.

Meld je hier aan voor het online coachprogramma

Na je aanmelding ontvang je een factuur voor je deelname van € 265. Deze factuur dient vooraf voldaan te zijn om te kunnen deelnemen. Daarna zal je de inloggegevens ontvangen voor de online sessies.